Zonnepanelen die onderhouden worden en schoongemaakt

De missie van Nicra

Nicra, verbindt vakmanschap met duurzaamheid. Wij leveren hoogwaardige zonnepaneelinstallaties, gedreven door innovatie en bewustzijn. Onze missie is het leiden van de overgang naar hernieuwbare energie voor een groenere en energie-efficiënte toekomst

Het ontstaan van Nicra

't Dakdekkertje werd vaak benaderd met vragen over de mogelijkheid of ze samen werkte met een gespecialiseerd bedrijf in zonnepanelen. Daarnaast moest het bedrijf dakhaken voor deze panelen plaatsen, want enkel door dakwerkers kan er een solide garantie van 10 jaar aangeboden worden op de waterdichtheid van het dak. Dit bracht Niels Crabbé op het idee om de activiteiten uit te breiden naar het installeren van zonnepanelen

Gecertificeerd zonnepanelen installateur

Niels Crabbé behaalde in 2023 zijn certificaat van Bekwaamheid als installateur fotovoltaïsche zonne-energiesystemen. Via RESCert werd Nicra dus benoemd als bekwame installateur. Ons nummer van certificaat is: 06418, indien u dit wilt nakijken.

RESCERT
Bekwaamheid
Nummer certificaat: 06418

Kwaliteit en Vakmanschap bij Nicra:

Wij zijn vastbesloten om hoogwaardige zonnepaneelinstallaties te leveren die niet alleen de energie-efficiëntie van huizen en bedrijven verhogen, maar ook bijdragen aan de esthetiek en duurzaamheid van de gebouwen. Onze ervaren dakwerkers en technici zetten zich in voor vakmanschap en aandacht voor detail, waarbij ze de nieuwste technologieën combineren met bewezen methoden om betrouwbare en esthetisch aantrekkelijke oplossingen te creëren.

Hoogwaardige materialen
Vakmanschap
Klanttevredenheid

Het team van Nicra

Contacteer ons
Niels Crabbé
Niels Crabbé
Oprichter
Carla Bex
Carla Bex
Boekhouding en administratie

Tevreden klanten

40+
Jaar dakervaring
5000+
Dakrenovaties
4,5/5
Rating op Google

Start vandaag nog met duurzame energie en ga voor zonnepanelen

Interesse in zonnepanelen of in het onderhoud van jouw installatie? Aarzel niet en bezorg ons uw gegevens, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Offerte aanvragen
Klaar binnen 2 minuten!